Over ons

Roberto is gevraagd voor een promotie filmpje voor gemeente Eemsdelta

Uiteten kan je overal, maar genieten doe je in Godlinze !

Aan Partyzaal Klein Italië vindt u Ristorante Dell ‘Arte. Deze unieke ruimte heeft een kloosterachtig en kerkelijke uitstraling. Dit is mede te danken aan de diverse attributen uit oude kerken.

Zo vind u de ingangsdeuren van de St. Jozefkerk uit Den Haag die de doorgang naar Klein Italië bieden. De smeet-ijzeren hekken uit de Mozes en Aronkerk uit Amsterdam geven het karakteristieke gevoel van een echt klooster. Ook een fijne decoratie is de torenspits van de Hypolituskerk uit Delft op een oude stenen muur. Midden in het restaurant is een stenen put omgebouwd tot een sfeervolle open haard wat een zeer intieme sfeer crëeert.

Een pronkstuk in het geheel is een pastorietafel die beplakt is met 5620 stuivers ter nagedachtenis aan de oude nationale munteenheid en uiteraard het schilderij van Reinout Krajenbrink dat maar liefst 180 X 360 groot is. Op dit schilderij ziet u de gebroeders en zuster Santanera, Roberto is daarop prominent aanwezig, net als de kunstenaar zelf trouwens.

De totstandkoming van ons restaurant

Dit restaurant is tot stand gekomen doordat men eerst in het café kwam dineren, het animo werd echter zo groot, dat hier de ruimte niet meer voor was en het op sommige avonden te rumoerig aan de bar was om romantisch te kunnen dineren. Een deel van de feestzaal hebben wij hiervoor afgestaan. Gescheiden door een muur en 2 kerkdeuren van 2.80m hoog uit de St. Jozefkerk in Den Haag, die kunnen functioneren als ingang van het restaurant naar de feestzaal en andersom. Na heel veel verbouwen, is er een prachtig, sfeervol restaurant ontstaan.

Men kan hier aan zeer comfortabele tafels en stoelen dineren met uitzicht op de prachtige beeldentuin, dat ’s avonds mooi verlicht is.

Contact

Locatie

Allersmaweg 2
9908 PD Godlinze

Gegevens
Openingstijden

Zaterdag 17:00 – 22:00
Zondag 17:00 – 22:00

(Andere dagen alleen op afspraak)

Volg ons
error: Content is protected !!