Word vriendjes met ons op Facebook!    
         
   
Terug naar de startpagina Contact opnemen met ons Beeldentuin Klein Italie Bekijk sfeerfoto's van ons partycentrum Altijd een passend arrangement voor uw feest! Archief met persberichten e.d.
   
   

Een klein stukje Italie in Nederland


Naast ristorante dell’ Arte hebben wij ook Partycentrum Klein Italië. Met een gezelschap van 40 tot circa 250 personen is elk feestje hier te vieren.

Klein Italië bevindt zich in onze romantische beeldentuin. Een sfeervolle zaal met een eigen zitkuilterras. Wij versieren de zaal geheel naar wens voor uw bruiloft, receptie, personeel- en bedrijfsfeest, familiebijeenkomst of reünie.

Roberto Santanera is volgens Italiaanse traditie en op verzoek uw gastheer en entertainer. Met zijn persoonlijke touch wordt elk feest een onvergetelijke happening.

Wij verzorgen de gewenste muziek, een sfeervolle aankleding en een heerlijk buffet of diner. Partycentrum Klein Italië is dé plek voor een uitbundig bruiloftsfeest, een gezellig familiefeest, een ongedwongen bedrijfsfeest of een gala-avond.

Door de jaren heen hebben wij veel onvergetelijke feesten mogen organiseren. Roberto kan al uw feestelijke wensen realiseren met een persoonlijke en originele touch.

Jacques D’Ancona gaf bij ons eens een presentatie en na deze presentatie was hij geweldig enthousiast omdat hij het gevoel kreeg in Klein Italië te zijn. Wij vonden dit meteen de perfecte naam voor ons Partycentrum.

Klein Italië heeft ook een schilderij van Reinout Krajenbrink en dat is een prachtige blik over een typisch Italiaans meer.

 

Voor een Italiaans en romantisch feest, komt u naar Klein Italië!