Arrangementen

Bruiloften

Er zijn vele mogelijkheden om uw dag onvergetelijk te maken, bij ons wordt elk bruiloftsfeest ingevuld naar eigen wens.

Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken wij de wensen van het aanstaande bruidspaar onder het genot van een drankje en doen dan een passend voorstel, om hun droomdag tot werkelijkheid te laten brengen!

 • Het omringende beeldenpark met verschillende terrassen geeft een romantische sfeer

 • We hebben een zeer gevarieerde keuken met mogelijkheden van diners tot buffetten, wat zeer geschikt is, is eerst met uw familie dineren in ons “Ristorante dell ‘Arte”

 • De feestzaal is zeer gezellig en warm ingericht, het biedt plaats van 40 tot 250 personen.

Bedrijfs- en familiefeesten

Natuurlijk kunt u in onze feestzaal ook terecht voor uw bedrijfsfeesten, familiepartijtjes of andere soorten feesten vanaf 40 personen tot circa 250 personen.

Zo kunt u een feestavond organiseren met een live-band, maar u kunt ook uw muziek laten verzorgen door Roberto zelf, die zich dan omschakelt tot een ware DJ, onder het motto: ‘Roberto draait door’. Hij zorgt dan voor muziek voor iedereen met zijn eigen apparatuur.

U kunt ook gekoppeld aan een feestavond onze creativiteit testen in ons uitgebreid warm – en koud buffet, waarbij Roberto zelf naast het buffet staat om op een grote bakplaat de heerlijkste vlees- en visgerechten te bereiden.

Voor kleinere partijen kunt u kijken bij Ristorante dell ‘Arte.

  Informatie aanvragen of reserveren

  Wilt u met ons in gesprek over uw feest of wilt u onze zaal reserveren? Neem contact met ons op via +31 (0) 596 58 1100 of maak gebruik van het contact formulier.

  Contact

  Locatie

  Allersmaweg 2
  9908 PD Godlinze

  Gegevens
  Openingstijden

  Vrijdag 17:00 – 22:00
  Zaterdag 17:00 – 22:00
  Zondag 17:00 – 22:00

  Volg ons
  error: Content is protected !!