Terug naar het overzicht Terug naar de homepagina van Santanera.nl
   
   

Roberto Santanera meest markante horecaondernemer Groningen 2012 - 2014
Horecatitel voor veelzijdige ondernemer uit Godlinze
 
 

Delfzijl, 17 juli 2012

Op maandagavond 16 juli heeft de jury van de Meest Markante Horecaondernemer Groningen 2012-2014 bekend gemaakt. Roberto Santanera van restaurant Dell'Arte te Godlinze (gemeente Delfzijl) is de winnaar van de verkiezing Meest Markante Horecaondernemer van Groningen. De winnaar van Groningen dingt begin 2013 mee naar de landelijke titel van Meest Markante Horecaondernemer van Nederland.

De jury roemde de veelzijdigheid van de Groningse ondernemer. "Een veelzijdige ondernemer die aan een brede groep gasten een onderscheidende, unieke en mooie beleving weet te bieden, met Italiaanse flair en gastvrijheid", aldus juryvoorzitter Ab Weij. Burgemeester van Delfzijl, Emme Groot, overhandigde het felbegeerde beeldje.

Een voorbeeld voor collega-ondernemers
De ondernemer uit Godlinze heeft gewonnen omdat hij continu kansen ziet en weet te benutten. Ab Weij: "Het is erg knap om vanuit een piepklein dorp in Noord Groningen zo'n brede doelgroep uit het hele land te benaderen."

Erkenning
Roberto Santanera mag zich nu een jaar lang de Meest Markante Horecaondernemer van Groningen noemen. Santanera is trots: "Hoe de gasten mijn bedrijf verlaten, dát is mijn salaris. Deze erkenning zie ik als een mooi onderdeel daarvan!"
Roberto Santanera dingt nu automatisch mee naar de landelijke titel van Meest Markante Horecaondernemer 2013. Die winnaar wordt in januari 2013 tijdens de Horecava in Amsterdam bekend gemaakt.

Over de verkiezing Meest Markante Horecaondernemer
Op initiatief van Koninklijke Horeca Nederland vindt tweejaarlijks de verkiezing Meest Markante Horecaondernemer van Groningen  plaats. De genomineerde bedrijven zijn markante ondernemers binnen de horeca in Groningen. Zij zijn niet alleen markant in hun manier van ondernemen, maar ook als persoon. Het zijn bijzondere ondernemers in hun benadering van gasten, collega’s en de samenleving en hebben een heel eigen positie binnen de horeca in Groningen.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.meestmarkant.nl.